22

4.4 na základe 22 recenzií zákazníkov

15
4
1
1
1
Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

Recenzie zákazníkov v počte 22

22 Modely

Modely

0

Kvalitka za super cenu

139 cm (55") 24.04.2019 od Mišiak

Pred rokom som si TV zakupil a som s nim nadmieru spokojny !!!!!!

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Nádherný obraz.

123 cm (49'') 18.11.2018 od konturam

Kúpil som ho dnes a som spokojný. Prijateľná cena aj super obraz.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Jednoduché a prehľadné

123 cm (49'') 27.10.2018 od Mirof

Privítal by som aktualizaciu na timeshift, ale riesi to nahravanie a súčasné sledovanie. Pocas nahravania sa dajú sledovat aj internet, youtube alebo hdmi či staršie zaznamy na hdd čo vidim ako výhodu

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

super obraz

139 cm (55") 16.10.2018 od mishalo

som s nim spokojný akurat sa stane, ze niekedy pri spúšťaní Netflix alebo YouTube sa zasekne cize musim ho celkom vypnúť zo siete a potom skontrolovať pripojenie na internet. bolo to za posledný polrok zhruba 10x. ináč super odporúčam!

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Skvely produkt za dobru cenu

139 cm (55") 03.08.2018 od OndrejH

- pouzivam ho asi mesiac, velka spokojnost s obrazom a zvukom, elegantny dizajn

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Skvelá TV - s výbornými funkciami

139 cm (55") 22.06.2018 od buďo

So zakúpeným televízorom som zatiaľ spokojný, predovšetkým z hľadiska obrazu. Mrzí ma však absencia možnosti zrkadlenia môjho I-phonu 7 - navrhoval by som riešiť v rámci aktualizácie softwaru danej TV (ak je to vôbec možné bez nutnosti dokupovať Apple TV). Dopočet motion až do 400 Hz napriek štandardnému 50 Hz panelu sa výborne hodí pri sledovaní aktuálnych zápasov MS vo futbale.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

1 Miesto v časopise Computer

139 cm (55") 17.06.2018 od CsiroNZ

Dlho som vyberal 4K TV. Sony TV jasne vyhral. Odladeny obraz, netreba nastavovať skvelo kalibrovaný.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

sony

123 cm (49'') 31.05.2018 od petobuky

Som veľmi spokojný s produktom. Čistý obraz a pekný dizajn. Aplikácie a ich prístup sa mi veľmi nepáčia. Android to má jednoduchšie.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

vo svojej triede, dobrá voľba

123 cm (49'') 16.04.2018 od miro123

za malo peňazí veľa muziky... overená značka... a kvalita

Kvalita obrazu

Dobré

Kvalita zvuku

Priemerné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

Sony XE7005

139 cm (55") 22.03.2018 od Stewen01

Televizor v celku dobry ale ako nam prezentovali na predajni tak uplne mimo. Slubeny android nema ale Linux Podobne slubena aplikacia obchod play neobsahuje a neviem vypátrať ci sa da vôbec nainštalovať, A posledné Opera prehliadač mrzne strasne spomalene. Moznost preinstalovat tv tak by som hned aj keby to bolo s poplatko lebo vas to sklame ked Vam naslubia na predajni jedno a realita druha. Kebych hned nevyhodil. Krabicu tak to menim, Ale na normalne sledovanie tv je v pohode

Kvalita obrazu

Priemerné

Kvalita zvuku

Priemerné

Funkcie

Slabé

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

recenzia

123 cm (49'') 19.03.2018 od peter281260

kúpil som pred mesiacom, som spokojný, inštalácia a montáž na stenu bez problémov. Sieťový kábel bol dosť krátky, kúpil som dlhší.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Sony bravia recenzia

139 cm (55") 06.03.2018 od Johan z Jarku

I am satisfied with video and audio quality. When using remote control responsiveness is acceptable. I can imagine it can be better but I did not have chance to compare with TVs of other brands so do not really know what is the benchmark. I sometimes experience intermittent issues with youtube application when some videos are not played (after long 'loading' I get error message). I connect to internet via Wi-Fi but this works fine for other devices. What quite bothers me is complexity of options which are offered in the menu. For instance option menu is not the same when opening within 'Digital' source and inside some 'Digital' application and there are lot of options. I consider myself as advanced user of electronics but when I am convinced that 99% of users does not make use of numerous configurations available which makes finding some basic configuration quite hard to find. Keep it simple, it is just a TV...

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Prijateľné

0

0

0

Jednoduché uvedenie do prevádzky

108 cm (43”) 02.03.2018 od Alodyt

Jednoduché uvedenie do prevádzky, elegantný dizajn, krásny obraz a verný zvuk. Široké možnosti pripojenia na rôzne zdroje signálu.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Slabý softvér

139 cm (55") 28.02.2018 od Leryno

Pri pozeraní filmov, seriálov a online tv cez prehliadač opera, veľa krát zamŕza. Obraz ma parádny...

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Prijateľné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Priemerné

0

0

0

Pekný 4K obraz

139 cm (55") 24.01.2018 od Constantin90

Kúpil som si ho len pred mesiacom, no zatiaľ som spokojný. Pochvaľujem si aj aplikáciu Youtube, nečakal som že si ju obľúbim :)

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

Skvelé

139 cm (55") 21.01.2018 od VeBa

Vlastníme produkty Sony už viac rokov a nikdy nesklamali. Televízor je skvelý a odporúčam ho.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Smart

139 cm (55") 19.01.2018

Wifi preskakuje. Ziadna appka na ovladanie tv cez telefon. Vkuse strajkuje. Spustenie telky na dialku funguje podla pocasia teda raz sa mu chce inokedy nie

Kvalita obrazu

Priemerné

Kvalita zvuku

Priemerné

Funkcie

Slabé

Dizajn

Prijateľné

Jednoduchosť používania

Slabé

0

1

0

Je OK

108 cm (43”) 15.01.2018 od 1q2q

Zatiaľ s produktom som spokojny, dufam ze to budem moct tvrdit aj o 5-10 rokov.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Môj Sony

139 cm (55") 15.01.2018 od Mildo

TV nám postačuje. Hlavne využívame na ňom internet, ktorý ide pekne.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

funkcia

108 cm (43”) 12.01.2018 od PPetr

Televízor je slušný,dobrý obraz,jednoduché ovládanie.Výhradu mám a dosť veľkú,že výrobok som kúpil pred tromi týždňami so starým softvérom nefungoval dobre,musela sa nainštalovať nová verzia.Odvtedy som spokojný,len ma to stálo niečo naviac.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Super funkcie!

139 cm (55") 06.01.2018 od Janouschka

Mám ho iba 2 týždne, ale som nadmieru spokojná.Odporúčam všetkým!

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

1

0

0

Maximálna spokojnosť

139 cm (55") 22.10.2017 od Ivušo

Zatiaľ po dvoch týždňoch používania maximálna spokojnosť.

Kvalita obrazu

Výborné

Kvalita zvuku

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

1

0