MOC

775,00 €

(vrátane DPH a PHE poplatku)
14

4.3 na základe 14 recenzií zákazníkov

6
6
2
0
0
Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Recenzie zákazníkov v počte 14

0

Kvalitný kompakt

DSC-RX100M2 09.09.2019 od Lacko1

Foťák má ľahké ovládanie. Krajinky fotí krásne. Automat si nie vždy vie poradiť s makrom, to mi lepšie zaostrí mobil...Napr.fotky kvetov a rastlín z blízka. Výborné je inak prepojenie a posielanie fotiek z foťaku do mobilu a pc, prostredníctvom wifi. Taktiež sa mi páči ovládanie spúšte cez mobil, kedy i na mobile vidím to čo sníma foťak

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

Skvelé funkcie

DSC-RX100M2 02.06.2019 od Kristína9

Používam fotoaparát pol roka a som veľmi spokojná. Fotoaparát zaujme elegatným dizajnom a celkom ľahkým ovládaním. Kvalita obrazu je veľmi vysoká. Jediné, čo ma prekvapilo je nedostatočná kvalita videa. Inak tento produkt hodnotím veľmi pozitívne!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

SONY RX100 II

DSC-RX100M2 18.01.2019 od StevePT

Kvalitný fotoaparát, len škoda,že po prvom použití sa ulomila krytka USB konektora

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Software PlayMemories Home

DSC-RX100M2 05.01.2019 od jojoband

Prístroj je v poriadku; obavy u mňa vzbudzuje " výdrž " bočných krytov portov č. 19 a 20 - sú podozrivo subtílne..... Software PlayMemories Home sa mi nedá nainštalovať do PC ( OS Windows 10 ) a ako nedostatok vnímam skutočnosť, že pre tento SW nie je k dispozícii návod na in- štaláciu a použitie v slovenskom jazyku. Nie sme predsa v Číne !!!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

kompakt 1. triedy

DSC-RX100M2 27.09.2015 od PachoTO

Kvalita fotiek na vysokej úrovni, jednoduché ovládanie, je veľmi praktický, využiteľnosť všade... kovové telo je +, dobrý snímač a trochu slabý zoom, ale to je detail... som spokojny na 99,9%

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Super fotoaparat

DSC-RX100M2 23.09.2015 od matobb

Fotak sme kupili asi pred mesiacom a sme s nim velmi spokojni - na to ze je taky malicky a nema az taky velky zoom foti kvalitne snimky (aj v noci), krasne panoramy a videa su tiez super. Niekedy sa nam zdali fotky tmavsie ako v skutocnosti ale stale sa este ucime na nom fotit a zatial sme spokojni je to super malinky kompakt!

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Slaby navod na pouzitie.

DSC-RX100M2 26.05.2015 od sirdo

S fotoaparatom ako takym som spokojny, ale som dost sklamany s prilozeneho navodu. Kedze chyba podrobny popis vsetkych funkcii a ich ovladania/nastavenia, tak ako amater som nuteny pouzivat fotoaparat len v rezime automatiky. V recenziach som sa docital, ze samotny fotoaparat umoznuje hromadu postefektov, ale okrem zopar zakladnych netusim ako vyvolat tie ostatne spominane v recenziach.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

prve skúsenosti

DSC-RX100M2 18.11.2014 od MHs1

ešte sa len zoznamujem, chýba mi poriadny návod, napr. doteraz som nezistil aký je rozdiel medzi režimom"i" a "i+" a škoda že základne dopnky nie sú priamo súčasťou fotoaparátu (grip, závit na filter)

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

Neuspokojivý manuál a vysoká cena!

DSC-RX100M2 19.10.2014 od František

Dobrý fotoaparát, ale zle sa drží v ruke, mal mať od výroby grip! Veľký nedostatok v priloženom manuáli, aj online manuál je nepraktický, neúplný a zle sa s ním pracuje. Vzorom by mohol byť manuál dodávaný firmou Canon! Pridávaný online softvér je veľmi jednoduchý pre ďalšiu úpravu fotiek. Dlhotrvajúce pripojenie aparátu cez USB k počítaču!

Kvalita obrazu

Prijateľné

Funkcie

Priemerné

Dizajn

Prijateľné

Jednoduchosť používania

Prijateľné

0

0

0

Uzastna kvalita fotiek

DSC-RX100M2 10.08.2014 od Jozef O

Zarucena kvalita vyhotovených fotiek, vyborna vydrz baterie, bezchybne video,kompakt

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Skvele recenzie

DSC-RX100M2 08.08.2014 od oldcable

Kupil som ho z dovodu natacania videa na chalupe a som velmi spokojny

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Uspokojivá profi alternatíva.

DSC-RX100M2 03.06.2014 od nox7

Kúpila som tento fotoaparát ako alternatívu k profi zrkadlovke. Vyhovuje mi menšia veľkosť a váha pri celodenných túrach. Taktiež ho využívam aj pri produktovej fotografii v štúdiu. Oceňujem prácu s hĺbkou ostrosti aj svetelnosť pri fotení v interiéri. Kvalita samozrejme nie vždy dosahuje kvalitu zrkadlovky, ale keďže je to kompromis, treba s istými výhradami počítať (nemožnosť vymieňať objektívy, nie dokonalá práca s hĺbkou ostrosti atď.). Každopádne je to veľmi profesionálny kompakt a ako alternatíva (hlavne pri cestovaní) mi vyhovuje. Akurát som veľmi nespokojná s prevedením fotenia auto panorám, to dosť odflákli. Aj môj iPhone panorámu nafotí lepšie.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Priemerné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

100%

DSC-RX100M2 02.06.2014 od bananajoe

Spĺňa očakávania celkom, celkom, celkom,celkom, celkom.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

sony rx100

DSC-RX100M2 29.12.2013 od anarkii

vsetko prebehlo ako malo, dorucenie do 2 dni, vyrobok neposkodeny, odporucam .. no problem

Prevzaté z elkjop.com

0

0