MOC

31,20 €

(vrátane DPH a PHE poplatku)
18

4.4 na základe 18 recenzií zákazníkov

10
7
0
1
0
Výkon

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Poznámka: V recenziách produktov sa môžu spomínať varianty produktov. Niektoré varianty produktov, služby alebo funkcie uvedené v recenziách produktov nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách.

Najužitočnejšie pozitívne
0

A very good case.

LCS-U21 17.05.2015 od john 65 (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

Bought this for my new cam corder and/ or my RX10. Both fit well and there is plenty of storage space for the usual spare batterys etc. Good design also protects camera well and alows easy access. A very good case!.

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

6

0

Najužitočnejšie kritické
0

Just slightly too small

LCS-U21 04.07.2017 od kwills (USA)

Great if you want to carry a single lens and carry as light as possible. I'd like to see it be slightly bigger to fit 2 extra lenses with internal zippered pockets. Love the size of this bag, but lack in size of pockets makes it impractical to be your only bag if you have even just a few accessories (no room for filters). For my 6500, I could barely fit it with a 24-240 lens (still attached). Again, great if carrying one lens but limiting for anything else. Ended up returning since I would need another bag just to carry another lens.

Výkon

Priemerné

Funkcie

Slabé

Dizajn

Prijateľné

Jednoduchosť používania

Priemerné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

4

0

Recenzie zákazníkov v počte 18

0

Ist ganz ok

LCS-U21 10.08.2020 od freelion (Nemecko) Overený zákazník Overený

Ich habe die Tasche für die gerade erworbene Sony RX10 M4 gekauft. Sie ist erstaunlich robust, passend und ausreichend für die Kamera, Filter und Akkus

Výkon

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Priemerné

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

1

0

0

praktische, kompakte Tasche

LCS-U21 17.01.2018 od arjanus (Nemecko) Overený zákazník Overený

Meine Alpha 6000 mit Standard- und Telezoom-Objektiv lassen sich gut verstauen. Der Blitz passt leider nicht mehr rein.

Výkon

Dobré

Funkcie

Priemerné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

2

0

0

Just slightly too small

LCS-U21 04.07.2017 od kwills (USA)

Great if you want to carry a single lens and carry as light as possible. I'd like to see it be slightly bigger to fit 2 extra lenses with internal zippered pockets. Love the size of this bag, but lack in size of pockets makes it impractical to be your only bag if you have even just a few accessories (no room for filters). For my 6500, I could barely fit it with a 24-240 lens (still attached). Again, great if carrying one lens but limiting for anything else. Ended up returning since I would need another bag just to carry another lens.

Výkon

Priemerné

Funkcie

Slabé

Dizajn

Prijateľné

Jednoduchosť používania

Priemerné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

4

0

Odpoveď z oddelenia Sony North America Customer Support
06.07.2017

Hi kwills, We do appreciate you taking the time in writing a review for our camera carrying case. We will be forwarding your feedback to the relevant department for future improvements of the product.

0

Sony Protective Case LCS-U21

LCS-U21 12.09.2015 od RayTJ (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

An excellent product for my new Sony HSC-H400 camera -very good value and delivery service

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

1

0

0

Super fonctionnalité !

LCS-U21 30.08.2015  (Francúzsko) Overený zákazník Overený

J'ai été agréablement surpris par ce sac qui possède un espace intéressant tout en restant compact. Bon produit...

Výkon

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

1

0

0

Perfect

LCS-U21 31.05.2015 od Wonderwoman (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

when you buy a Sony camera the only bag you want and know that will fit is a Sony bag

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

2

0

0

A very good case.

LCS-U21 17.05.2015 od john 65 (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

Bought this for my new cam corder and/ or my RX10. Both fit well and there is plenty of storage space for the usual spare batterys etc. Good design also protects camera well and alows easy access. A very good case!.

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

6

0

0

Lovely Case

LCS-U21 10.02.2015 od chippy67 (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

This case is small and yet big enough to carry your camera and some accessories and batteries in the side pockets or front pockets. The case is well made and I think its good value for money! - I purchased this to carry my lovely RX10 camera in, it was an expensive camera so I think it deserves a decent nice case to carry it in.

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

4

0

0

super protection pour mon hx400v

LCS-U21 05.02.2015 od ced1972 (Francúzsko) Overený zákazník Overený

sacoche conforme a ce que je voulais, elle me permet de ranger mon apn et les accessoires

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

2

0

0

très bonne pochette

LCS-U21 20.01.2015 od Suresnes (Francúzsko) Overený zákazník Overený

très bonne pochette, grande, plusieurs poches, pratique, double fermeture, imperméable.

Výkon

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

0

0

0

produit super fonctionnel

LCS-U21 18.01.2015 od Pips29 (Francúzsko) Overený zákazník Overený

Pratique, fonctionnel. Super contente du produit..

Výkon

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

0

0

0

not bad features

LCS-U21 29.11.2014 od janet51 (Spojené kráľovstvo) Overený zákazník Overený

this product was not bad but the extra pockets could do with being a little bit bigger, to be practical.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Priemerné

Dizajn

Prijateľné

Jednoduchosť používania

Prijateľné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

2

0

0

bon produit

LCS-U21 11.10.2014 od rraylet (Francúzsko) Overený zákazník Overený

bonne fonctionnalite peut etre un peu plus grand sinon parfait

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Priemerné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Priemerné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

0

0

0

Schöne Größe

LCS-U21 21.09.2014 od DirkP (Nemecko) Overený zákazník Overený

Passt perfekt für unsere Bridgekamera. Viele Staumöglichkeiten für die kleinen Dinge.

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

6

0

0

Pratique

LCS-U21 31.08.2014 od Gaguie24 (Francúzsko) Overený zákazník Overený

Cette sacoche est pratique. Elle dispose de deux poches sur le côté et une devant pour le rangement et d'une bandoulière.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Priemerné

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

0

0

0

Très pratique

LCS-U21 30.06.2014 od diegotadds (Francúzsko)

Article vraiment très pratique, mais un peu trop lourd.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

0

0

0

Sony schutztasche

LCS-U21 02.06.2014 od Müggenburg (Nemecko)

Vor 2 Monaten gekauft und nicht bereut. Tolle Produktpalette hat Sony.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

1

0

0

exellente et solide

LCS-U21 02.06.2014 od juliendu81 (Francúzsko)

j'ai acheté cet article j'en suis tres satisfait tres bonne protection à recommander

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

Preklad nie je momentálne k dispozícii, skúste to znova

1

0