Od

MOC

770,00 €

(vrátane DPH a PHE poplatku)
14

4.8 na základe 14 recenzií zákazníkov

11
3
0
0
0
Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

Recenzie zákazníkov v počte 15

4 Modely

Modely

0

Zlatá stredná cesta

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 25.11.2019

Vymenil som amatérsku zrkadlovku za tento úžasný strojček na spomienky. Dôvodom bola najme nižšia hmotnosť, pre poloprofesionála prívetivejšie užívateľské prostredie a vysoká dostupnosť príslušenstva. Napriek tomu, že fotoaparát nepatrí k novinkám príjemne ma prekvapil. Je možné sním urobiť naozaj úžasné zábery už po veľmi krátkom čase. Pre mňa najväčšou pridanou hodnotou je natáčanie videa. Kompromis foťák/kamera vyriešený. Našiel som dva mínusi a tým sú slabšia výdrž batérie a absencia dobíjačky batérie v balení. Celkove nič čo sa nedá vyriešiť. Inak musím vrelo odporučiť.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

Skvele funkcie

Iba telo 13.01.2018 od Stefano 894

Kúpil som tento produkt pred mesiacom som veľmi spokojný

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

0

0

0

funkcie telesa

Iba telo 08.08.2017 od janec70

pred 6 týždňami dizajn strieborný a hledáčik jasný a priehľadý.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

1

0

Krásne fotky

Iba telo 14.02.2017 od Ľudovít

Je malý a robý nádherné fotky. Má jednoduché ovládanie.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

1

0

Alpha produkt

Iba telo 12.12.2016 od Metju

Produkt mam necely mesiac, kupoval som ho ako nahradu k zrkadlovke, ktora je pocas cestovania prilis tazka. Som rad, ze tento produkt naplno zastupi moju zrkadlovku na mojich cestach a plus ma este nieco navyse - video.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

malý ľahký šikovný

Iba telo 29.05.2015 od Bayo

mám ho cca mesiac a fotí super rýchlo a kvalitne = som spokojný - krásne verné farby viď foto . . .

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

2

0

0

Výkonný stroj za danú cenu

Iba telo 18.05.2015 od Libowski

So setovým objektívom 16-50 mm som bol sklamaný ostrosťou fotiek v danej cenovej hladine. Po nasadení pevných skiel bol výsledok omnoho lepší. Kvalita videa je vynikajúca. Grip a úchop foťáku výborný z malých prístrojov. Ergonómia je slušná na danú veľkosť. Nezvládnuté je auto prepínanie na hľadáčik, reaguje priskoro od cca 10 cm, čo je nevhodné pri fotení od pása s vyklopeným displejom. Blesk slušný, ale mohol by byť o 1-2 m silnejší na kompenzáciu protislnka. Vynikajúci je displej aj hľadáčik s verným a rovnakým podaním farieb.

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Priemerné

3

0

0

Skvelý fotoaparát

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 04.05.2015 od Maylo

Skvelý malý a výkonný fotoaparát, ktorý som zvolil pre kompaktné rozmery, obrazovú kvalitu, snímač veľkosti APS-C, možnosť fotiť do RAW, rýchly AF, možnosť meniť objektívy, kvalitný videozáznam. A najmä pre možnosť nosiť fotoaparát tam, kde je DSLR príliš rozmerná a ťažká a fotenie smartfónom je nedostačujúce. Pred kúpou som si pozrel množstvo videorecenzií, mnohí recenzenti – fotografi ho používajú ako ďalšie telo k profesionálnym DSLR, alebo ich dokonca ním nahradili, či už pre fotenie, alebo záznam videa. 179 AF bodov pokrývajúcich takmer celé obrazové pole, rýchle zaostrovanie a až 11 snímkov/s robia fotoaparát použiteľný pre akčné fotenie. Po krátkom používaní mám jedinú a zásadnú výhradu k ovládaču spustenia nakrúcania videa, drobná spúšť je umiestnená neergonomicky a neintuitívne. Ostatné ovládacie prvky sú rozmiestnené dobre. Pre externý mikrofón je možné použiť len päticu Multi Interface Shoe (sánky blesku a príslušenstva), chýba klasická jack zdierka a tak nie je možné jednoducho pripojiť mikrofón iného výrobcu ktorý nemá danú päticu. Náhľadový LCD si viem predstaviť dotykový a otočný aj v horizontálmom smere. Kombináciu telo / objektív 16-50 OSS som zvolil pre kompaktné rozmery, tento kitový objektív má žiaľ silné súdkovité skreslenie, vinetáciu a neostrú kresbu v rohoch obrazu. Súčasťou balenia nie je externá nabíjačka, nabíjanie batérie v tele fotoaparátu trvá 310 minút. Fotoaparát odporúčam každému, kto hľadá ľahký, rozmermi kompaktný fotoaparát za priaznivú cenu s výbornou obrazovou kvalitou ako medzistupeň medzi DLSR a smartfónom pre každodenné použitie, potrebuje kvalitný videozáznam, no zároveň od klasických kompaktov s motoricky poháňaným zoomom aj okamžitú pripravenosť pre fotenie po zapnutí. Plný potenciál fotoaparátu možno využiť až s kvalitnejšími objektívmi pre E-mount, Sony alebo iných výrobcov.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

7

0

0

super fotky a video, menší ako zrkadlovka

Iba telo 25.04.2015 od mrhornof

Fotí ako zrkadlovka. Rýchla spúšť. Je malý do ruky. Velmi dobrý pomer výkon, cena.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

1

1

0

skvele funkcie, vynikajuce rozmery

Iba telo 06.03.2015 od Dominikinike

Kupil som ho pred mesiacom a zatial som spokojny, vyzera to ze aj nadalej budem :)

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Výborné

2

1

0

Vynikajuci fotak!

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 12.01.2015 od madafaka

Dostali sme od rodiny na vianoce primarne na fotenie nasho rocneho syna. Doteraz sme pouzivali mobil na fotenie a rychlo sme zistili, ze aj v priaznivom svetle a dispozicii nemozno odfotit objekt tak, aby vyzeral dobre na vytlacenej fotke. Alpha 6000 je samozrejme o niecom uplne inom. Sme velmi spokojni s kvalitou fotiek aj za nizsej svetelnosti. Primarne musime vyzdvihnut rychlost AF. Kontinualne zaostrovanie hned po zapnuti fotaku je bleskove a nasho syna, ktory sa malokedy zastavy, nie je problem zachytit. Digitalny hladacik dodava obcas velmi potrebnu presnost pri foteni. Fotak ma take mnozstvo fukncii, ze neviem co mam skor riesit. Suma sumarum, je to perfektny kompromis medzi DSLR v strednej triede a najvyssimi kompaktmi. Samozrejme, ze drahsia zrkadlovka sa tromfnut tymto neda, ale po pouzivani Nikonu aj Canonu pod 1000 eur, sa da s lahkostou povedat, ze Alpha 6000 ich vie s prehladom 'dat'. Tesime sa na dalsie objektivy a prislusenstvo do hot-shoe!

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Výborné

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Výborné

3

0

0

vyborne funkcie

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 28.12.2014 od shrapnel

vyborne padne do ruky pravou rukou sa da kompletne ovladat bez toho aby ste dali dole oko z EVF kompaktny, rychly pre vyuzitie snimaca treba lepsie objektivy ako setovy - 16-50

Kvalita obrazu

Dobré

Funkcie

Dobré

Dizajn

Výborné

Jednoduchosť používania

Dobré

1

0

0

Vyborna volba

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 11.12.2014 od wodoo

Výborný aparát, malý, kompaktný. Odporúčam na dovolenkové fotenie. Jediná poznámka je k obalu, mal byt z tvrdšieho plastu alebo skôr s kovu.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

1

0

0

veľmi pekné fotografie

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 30.09.2014 od Blcho

Zatiaľ sa iba zoznamujem s prístrojom mám ho dva týždne zatiaľ všetko funguje ako má. Škoda že program na spravovanie a aj úpravu fotiek v RAW nemá preklad v slovenčine.

Kvalita obrazu

Výborné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

0

0

Sony A6000

Telo + 16 - 50 mm objektív s elektronicky ovládanou transfokáciou 08.08.2014 od wilda

Po viacerych kladne hodnotiacich recenzii som si kupil uz treti aparat.

Kvalita obrazu

Priemerné

Funkcie

Dobré

Dizajn

Dobré

Jednoduchosť používania

Dobré

0

1