Rozhýb svoju predstavivosť

Pripojte sa k nám na tomto mieste počas špeciálneho 2-dňového online oznámenia 

28. júla 15:00 (BST)/16:00 (CET) 

Oficiálne celosvetové oznámenie a podrobnosti odhalené o tomto dlho očakávanom modeli. 

29. júla 17:00 (BST)/18:00 (CET) 

Exkluzívny 90-minútový naživo streamovaný webinár s podrobným predstavením fotoaparátu. Okrem toho môžete očakávať rozhovory s technickými expertmi spoločnosti Sony a špeciálnymi hosťami, ktorí odhalia svoje prvé dojmy z používania fotoaparátu v skutočných podmienkach. 

Ak chcete dostávať aktuálne informácie o oboch udalostiach a získať pripomenutie pred začiatkom webinára, zaregistrujte sa nižšie na odoberanie bulletinu Alpha Universe.